PENCERE, CAM VE KAPI ENDÜSTRİLERİNİN EN PRESTİJLİ PLATFORMU AVRASYA PENCERE, AVRASYA CAM VE AVRASYA KAPI FUARLARI ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞUYOR. ​

PENCERE, CAM VE KAPI ENDÜSTRİLERİNİN  EN PRESTİJLİ  PLATFORMU AVRASYA PENCERE, AVRASYA CAM VE AVRASYA KAPI FUARLARI ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞUYOR.

Reed Tüyap tarafından eşzamanlı düzenlenen Pencere, Cam ve Kapı endüstrilerinin Avrasya’daki en büyük buluşması Avrasya Pencere 2019, 20. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı, Avrasya Cam 2019,  9.Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı ile Avrasya Kapı 2019 11. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı 6-9 Mart 2019 tarihlerinde, sektörün lider firmalarını Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçiler ile buluşturuyor. 2018 yılında 109 ülkeden 10.046’sı uluslararası olmak üzere toplam 70.909 ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, 2019 yılında rekorunu ileri taşımayı hedefliyor.

Sektörün Liderleri Fuarlarımızda

27 ülkeden 614 firma ve firma temsilciliğiyle gerçekleştireceğimiz fuarlarımızda, yıl boyu gerçekleştirdiğimiz roadshow ve uluslararası tanıtım çalışmalarımız sonucu, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Cezayir, Mısır, Bulgaristan, Tunus, Kosova, Lübnan, Makedonya ve Sırbistan dahil 30’un üzerinde ülkeden 1000’e yakın kişiyi kapsayan heyetimiz aramızda olacaktır. Titiz çalışmalar sonucunda şekil verilen nitelikli ziyaretçilerden oluşan alım heyetleri ve Avrasya Bölgesi başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen 75.000’in üzerinde sektör profesyoneli, sektörün öncü firmalarının endüstriye heyecan getirecek yeni ürünlerini gözlemleyip, sektörün inovasyon konusunda önde gelen firmaları ile ortak bir platformda buluşacak.

Geleceğe yön veren etkinlikler

Sektörün Avrasya Bölgesi’ndeki en geniş buluşma platformunu ziyaret edenler, çeşitli ilgi anlarına hitap eden etkinliklere katılarak zamanlarını maksimum verimlilikle değerlendirme imkanını yakalayacaklar. Bu yıl Orsiad tarafından düzenlenen “2.Kapı Çalıştayı”, Galsiad  ve Aluteam tarafından düzenlenecek olan “Yenilikçi Alüminyum Sistemler”i ve Pükab tarafından düzenlenecek “Aktör Cephenin Gelecekteki Rolü” etkinlikleri sektör profesyonelleri açısından sektörün geleceğine ışık tutabilme açısından büyük önem taşıyor.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nın kapıları , 6-8 Mart Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10:00–19:00, 9 Mart Cumartesi günü 10:00–18:00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN